marime text:

VIDEO! Toate momentele de la Royal Rumble! Vezi ce au facut Cena si CM Punk si cine a castigat MARELE MECI cu 30 de oameni!

Drumul catre Wrestlemania 28 a inceput oficial o data cu Royal Rumble! Un Superstar caruia nu ii erau date mari sanse a castigat meciul Royal Rumble si poate sa aleaga pentru ce centura va lupta la cel mai important eveniment din wrestling! Vezi toate meciurile


	<span style="color:#f00;">VIDEO!</span> Toate momentele de la Royal Rumble! Vezi ce au facut Cena si CM Punk si cine a castigat <span style="color:#f00;">MARELE MECI </span>cu 30 de oameni!

Cele mai noi stiri, ultimele zvonuri, filmulete amuzante, comentarii in timpul show-urilor de la TV si multe alte surprize gasesti pe pagina de Facebook.

Primul eveniment din 2012, Royal Rumble, le-a oferit multe surprize fanilor. Daniel Bryan a reusit minunea prins in cusca intre 2 colosi de 400kg, John Cena si Kane nu au rezolvat deloc conflictul iar Ryder a fost din nou victima "Marelui Monstru Rosu", CM Punk a reusit sa scapa fara sa fie tras pe sfoara de John Laurinaitis iar marele meci Royal Rumble a oferit multe momente hazlii si un castigator neasteptat!

Vezi mai jos toate momentele de la Royal Rumble
Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu