marime text:

VIDEO: TOP 5 Cele mai tari meciuri din ISTORIA Wrestlemania! Vezi pe ce loc e Shawn Michaels vs Undertaker!

Cel mai mare eveniment anual din wrestling, care va fi in Aprilie in DIRECT la Sport.ro, va ajunge in acest an la cea de-a 27 editie. In trecut, la Wrestlemania au avut loc cele mai tari meciuri din istorie! Vezi un top al celor mai bune meciuri de la Wrestlemania


	VIDEO:<span style="color: rgb(255, 0, 0);"> TOP 5 </span>Cele mai tari meciuri din <span style="color: rgb(255, 0, 0);">ISTORIA </span>Wrestlemania! <span style="color: rgb(255, 0, 0);">Vezi pe ce loc e Shawn Michaels vs Undertaker!</span>

5. Shawn Michaels vs Undertaker 'Career vs Streak' - Wrestlemania 26


A fost ultimul meci din cariera omului supranumit Mr Wrestlemania si a fost mai incarcat de sentimente decat precedenta lupta dintre cei doi. A fost castigatorul premiului pentru "Meciul Anului" si cu greu va putea fi depasit anul acesta.


4. 'Stone Cold' Steve Austin - Shawn Michaels(c) cu Mike Tyson Special Enforcer - Wrestlemania 14


A fost meciul care a incheiat o era, cea a lui HBK, si care a pornit alta, anume Attitude Era. Si cum acea perioada este considerata ca fiind cea mai buna din istoria wrestlingului, acest meci are toate caracteristicile pentru a ramane in istorie - pe langa faptul ca a fost o lupta grozava care l-a avut si pe cel mai celebru boxer din ultimii ani, Mike Tyson, meciul a schimbat lumea wrestlingului pentru totdeauna.


3. Bret Hart(c) vs Shawn Michaels Iron Man Match - Wrestlemania 12

Peste 60 de minute de wrestling de cea mai inalta calitate intre doi oameni care se urau, intre doi dintre cei mai buni wrestleri din istorie. A fost meciul care a transformat in realitate visul lui HBK, a tinut fanii cu sufletul la gura iar faptul ca dupa 60 de minute niciunul dintre Shawn Michael si Bret Hart nu a cedat transformat lupta in ceva si mai special.


2. 'Stone Cold' Steve Austin vs The Rock(c) No DQ Match - Wrestlemania 17


Considerat de majoritatea fanilor ca fiind cel mai bun Wrestlemania din istorie, editia a 17-a i-a avut in Main Event pe cei mai mari luptatori din Attitude Era. Doi mari rivali luptandu-se pentru Centura WWF si, poate chiar mai important, pentru a fi considerat cel mai bun din acea perioada.


1. Shawn Michaels vs The Undertaker - Wrestlemania 25


Avea cineva vreo indoiala? Nu numai ca e cel mai bun meci din istoria Wrestlemania, dar probabil ca este cel mai bun din istoria wrestlingului! Superstaruri precum John Cena, Edge, Randy Orton, Big Show sau Triple H, care au luptat in meciuri ce au succedat lupta dintre HBK si Taker au fost pur si simplu eclipsati de meciul incredibil pe care l-au avut cele 2 legende.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu