marime text:

VIDEO: Triple H il ataca pe The Miz! Intra sa vezi un interviu spumos - afla cum a facut un copil sa uite replica de 20 de ori si cand se intoarce!

Triple H a fost invitat la una dintre cele mai tari emisiuni din America, "Atack of the show". Iar "Regele Regilor" a facut show! A vorbit despre noul sau film in care are rolul principal, "The Chaperone", l-a atacat subtil pe Miz si a vorbit despre revenire. Vezi tot interviul

Triple H l-a intepat puternic si subtil pe Campionul WWE, The Miz. Atunci cand gazda show-ului a mentionat faptul ca si Miz a fost in trecut la emisune si a spus ca "E noua fata a WWE-ului", HHH a avut o replica pe cat de subtila, pe atat de intepatoare: "A spus ca e noua fata a WWE-ului? Asta e interesant. Nu realizasem ca am trecut la un format Blueboy!" Ei bine, Blueboy este varianta gay a revistelor Hustler sau Playboy!

Triple H a povestit si una dintre fazele din film, cea in care un copil il scuipa cu hartie. Ei bine, la filmari a fost distractie. Din cauza dimenisiunilor sale, Triple H l-a intimidat pe baiat, acesta uitand replica si s-a filmat faza respectiva de 20 de ori! Copilul putea sa isi spuna replica fara probleme in pauze, insa cand il vedea pe Triple H, nu mai reusea sa o spuna! Dupa multe incercari, producatorii chiar i-au scris replica pe o hartie si au pus-o pe scaunul din fata lui! Chiar si asa, tot nu i-a iesit din prima!

Cat despre revenirea in ringul de wrestling, Triple H a fost scurt si la obiect: "Va avea loc mai devreme, nu mai tarziu. "

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu