marime text:

VIDEO: Triple H, spargator de banci in varianta noua si imbunatatita! :)

Furiosi dupa ce primul trailer a ajuns pe net, cei din WWE s-au infuriat! Asa ca au decis sa scoata unul nou, mult mai bun! Comedia cu Triple H in prim-plan promite sa distreze pe toata lumea! Vezi noul trailer si afla de ce s-au enervat cei din WWE dupa lansarea primului trailer

Filmul "The Chaperone" cu Triple H, Ariel Winters si Jose Zuniga va fi lansat intr-un numar limitat de cinematografe in Februarie, pentru ca in Martie sa apara pe DVD si Bluray. Dupa ce primul trailer al filmului a aparut pe internet, cei din WWE s-au infuriat serios si au incercat sa stearga variantele aparute pe youbute(Vezi aici primul trailer). SI asta pentru ca mai marii din companie au urat acea versiune pentru ca era intr-o calitatea foarte slaba pentru standardele la care se asteapta. In plus, au considerat ca da impresia ca este un film independent cu buget redus.

Iata subiectul filmului:
In film, Ray Bradstone (Triple H) este cel mai bun <sofer din industrie> dar este determinat sa devina cuminte si sa fie un tata adevarat pentru fiica lui, Sally (Ariel Winter), si sa se impace cu fosta sotie, Lynne (Annabeth Gish). In timp ce Ray se chinuie sa gaseasca o slujba legala, fostii lui colegi cu care spargea banci, condusi de Phillip Larue (Kevin Corrigan), ii ofera o ultima slujba. Accepta la inceput insa se razgandeste in ultima clipa si ii lasa pe acestia fara soferi. Ray decide mai bine sa fie un <chaperone> la excursia cu scoala a lui Sally. Cand jaful ia o intorsatura proasta, Larue da vina pe Ray si urmareste autobuzul pana la Muzeul National de Istorie din New Orleans. Ray trebuie sa rezolve problemele cu Larue in timp ce supervizeaza clasa lui Sally in excursia care devine cea mai nebuna din istorie!

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu