marime text:

VIDEO! Triple H, sustinut DEGEABA de Cena, CM Punk si Sheamus! A fost "detronat" cu cel mai antipatic om! Primele decizii ale sefului:

Raw-ul fara precedent a avut un start total neasteptat si unic. Fara comentatori, cameramani, fara Superstaruri, Triple H nu a cedat si nu a renuntat! A avut 3 mari sustinatori si a organizat un super-meci! S-a intors insa Vince McMahon si i-a luat din atributiuni!

Triple H a fost sustinut de John Cena, Sheamus si CM Punk si a organizat un meci intre primii 2, Punk urmand sa fie comentator iar chiar el sa fie arbitrul!

Nici nu a inceput bine meciul ca a si fost intrerupt de catre Vince McMahon, omul ramas ca patron al companiei insa fara putere mare de decizie. Vince McMahon l-a informat pe HHH ca i-au fost luate din atributiuni de catre consiliul director al WWE-ului si ca va fi pus un nou manager general cu forte depline. Pana cand va fi gasit acel om insa, interimar este John Laurinaitis, vice-presedintele executiv in relatia cu talentele!

Primele decizii ale lui Laurinaitis in aceasta nou functie, de manager general interimar, au fost controversate! Mai intai a decis ca Alberto del Rio sa-si apere titlul la Vengeance impotriva lui John Cena. Apoi a decis sa-l concedieze pe Jim Ross, legendarul comentator al WWE-ului. Apoi i-a reangajat pe Miz si R-Truth si a decis ca acestia sa aiba meci la Vengeance cu Triple H si CM Punk!
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Alte articole pe acelasi subiect
Adauga comentariu