marime text:

VIDEO: Una calda, doua reci! John Cena a castigat, dar a fost TORTURAT in cusca de otel!

Prins in cusca de otel alaturi de bobocul lui Miz, John Cena a suferit mult pentru victorie! Iar aceasta ii aducea un mare avantaj pentru Wrestlemania - Miz era obligat sa-si concedieze ucenicul! Vezi cum tortura lui Cena a ajuns in timp record pe Twitter!

John Cena vs Alex Riley. Meci in cusca de otel. Un om care a detinut 9 Centuri Mondiale impotriva unui boboc. Un duel clar disproportionat, insa Alex Riley a fost peste asteptari. Si asta pentru ca atunci cand era in dificultate, The Miz ii sarea mereu in ajutor! Si cum singurul mod prin care meciul se putea termina era evadarea din cusca, pentru Cena misiunea parea imposibila, Miz oprindu-l de fiecare data.
Campionul WWE a fost pus pe sotii la Raw. Dorind sa ii provoace o umilinta lui Cena, el i-a ordonat lui Riley sa ii impinga capul lui Cena in cusca in timp ce el facea o poza pe care a pus-o pe Twitter cu mesajul: "Hey, CeNation! Uite cat de bine arat"(vezi mai sus)

Pana la urma insa, diferenta de valoare si de experienta si-a spus cuvantul, iar John Cena a preluat autoritat controlul meciului. Cena a aplicat toate manevrele pe Riley si a iesit cu forta din cusca! Miz nu a reusit sa il opreasca pe Cena, insa a reusit sa execute pe el Skull Crushing Finale inainte ca Cena sa-si revina! Astfel, Cena a reusit sa scape de un mare obstacol in drumul catre al 10-lea titlu, insa a terminat Raw-ul aproape inconstient.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu