marime text:

VIDEO! Undertaker a acceptat cel mai greu meci din cariera! Intra in IAD ca sa-si apere seria de invincibilitate! 20-0 sau 19-1?

Triple H a cedat pana la urma si a acceptat provocarea lui Undertaker pentru un nou meci la Wrestlemania! "Fenomenul" isi va pune in joc seria de 19 victorii la cel mai mare PPV anual intr-un meci extrem de periculos!

Cei mai tari oameni din istorie in meciurile Hell in a Cell vor lupta intr-un astfel de meci la Wrestlemania!

The Undertaker a fost implicat in cele mai multe meciuri de acest tip, luptand in 11 si castigand 5 dintre ele. In schimb, Triple H are cele mai multe victorii intr-un astfel de meci, 6 din 8 meciuri!

Cine castiga la Wrestlemania?

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariuBit.Do/RoLoL@yahoo.com (2015-07-05 00:52:50)
Http:///Bit.Do/OT3 | | | Primul MultiPlayer 3D-Actiune pe Flash. Participa la luptele furioase - distruge tancurile inamice, ajuta echipa ta, avanseaza in grad cu Tancul tau, poti face cariera ta militara! O gama larga de munitii, multe moduri de joc si jucatori reali. Http:///Bit.Do/OT2 (Pentru a accesa Link-ul incearca urmatorii pasi: Selecteaza link-ul, Click dreapta, Deschide Legatura ori Accesati sau Copiaza link-ul, da paste sus la bara de navigare si Enter) Joc cu Tancuri AICI: Http:///Bit.Do/OT3 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Http:///Bit.Do/RoLoL | | | Pregateste-te pentru un joc online competitiv si alert care iti va pune la incercare indemanarea si inteligenta. Devino un Invocator puternic si cheama eroi temerari care sa lupte in numele tau pe Campiile Dreptatii. Alege dintre peste 120 de eroi exclusivi si arata-ti forta in luptele 5v5, 3v3, ARAM, Dominion, Clasament etc, intr-o lume unica si stilizata. Http:///Bit.Do/RoLoL Fii gata sa te bucuri de cele mai atragatoare elemente din jocurile cu sesiuni, combinate cu elementele de esenta ale MMORPG-urilor. Http:///Bit.Do/InstallLoL | | | Joaca gratuit chiar AICI: Http:///Bit.Do/RoLoL raspunde »
Bit.Do/OT2@yahoo.com (2014-09-23 04:08:57)
Http:///Bit.Do/OT3 | | | Primul MultiPlayer 3D-Actiune pe Flash. Participa la luptele furioase - distruge tancurile inamice, ajuta echipa ta, avanseaza in grad cu Tancul tau, poti fac e cariera ta militara! O gama larga de munitii, multe moduri de joc si jucatori reali. Http:///Bit.Do/OT2 (Pentru a accesa Link-ul incearca urmatorii pasi: Selecteaza link-ul, Click dreapta, Deschide Legatura ori Accesati sau Copiaza link-ul, da paste sus la bara de navigare si Enter) Joc cu Tancuri AICI: Http:///Bit.Do/OT3 raspunde »
ManagerDeFootball (2013-07-08 01:07:25)
Http:///SmartUrl.it/RoML Esti Pasionat de Fotbal ? ... intra Aici: Http:///SmartUrl.it/RoML Faci cont, creeaza-ti propria ta echipa de fotbal si dueleaza-te jucand gratuit cu alti Manageri din intreaga lume pentru a castiga Titlul, Cupa, Europa League (SC), chiar Trofeul UEFA Champions League (MLCL)! Poti castiga Trofee, Diplome, Cadouri surpriza, etc! Http:///SmartUrl.it/RoML (Pentru a accesa Link-ul incearca urmatorii pasi: Selecteaza link-ul, Click dreapta, Deschide Legatura ori Accesati sau Copiaza link-ul, da paste sus la bara de navigare si Enter) Http:///SmartUrl.it/RoML raspunde »
leonardo (2013-02-01 13:08:37)
underteker is beste in the world!!!!!!!1 raspunde »
TeamJohnny (2012-03-27 20:31:40)
intrati pe : wrestling - network . net fara pauze. acolo e wrestlemania live pe gratis! raspunde »
CalinStelistu (27 2012)
cum fac sal vad?
raspunde »
Alex Za Faraon (2012-03-27 18:32:16)
Fiti siguri ca Undertaker va castiga deoarece WWE este un brand,este normal sa tina "traditia"...de ce credetei ca Undertaker nu mai apare asa des? A imbatranit! raspunde »
CalinStelistu (2012-03-26 22:20:48)
3 euro pe voyo nui mult, eu mi-am luat jokuri pe 30 euro si 60. Si o sami iau doua de 18.... raspunde »
Lyxu (31 2012)
asa si te lauzi ca iti iei tu filme porno :)) stiu ca ai zis de jocuri dar cn crede ... m-ai bine ai tacea u nu te uiti al tn ca ai porumbei la subrat
raspunde »
CalinStelistu (2012-03-26 22:10:15)
Nici nu-mi inchipui ce nebunie va fi duminica pe voyo.ro... Meciul rock vs cena este foarte imprevizibil si se poate inchiea oricum, chiar si cu o dubla descalificare. Sincer eu tin cu Rocky deoarece niciodata nu mi-a placut cena ala cu fanii lui. HHH v Taker va fi cel mai greu meci din toata cariera fenomenului. El va avea un membru al DX ca oponenrt si unul ca arbitru special. jericho vs punk: Sincer as tinu cu punk fiindca imi place si nu bea vin. Shemous vs BryanTheSucker: C'stiga Shemous. 0rton vs |{ane: castiga marele monstru rodsu... raspunde »
Wrestlemania (2012-03-25 12:22:48)
Sty ceva catalin de fap daca castiga triple h tot wrestlemania va ramane cel mai mare ppw pt ca la wrestlemnaia se intampla cele mai mari surprize,cand a castigat anul trecut miz in fata lui cena sau acum 2 ani cand a castigat jericho in fata lui edge sii multe alte surprize...... raspunde »
MrWWE (2012-03-25 10:09:12)
imi spune cineva unde pot vedea wrestlemania live dar nu contracost? raspunde »