marime text:

VIDEO: Wrestlemania 28 va avea loc in orasul lui The Rock, Miami! Vezi conferinta de presa si logo-ul

Unul dintre cele mai mari evenimente anuale din lume, Wrestlemania, va avea loc in 2012 in Miami, Florida! Orasul in care s-a nascut The Rock a castigat marea lupta in care au mai fost implicate alte 11 orase! Vezi conferinta de presa care a anuntat oficial acest lucru

 

Wrestlemania 27 va avea loc in acest an in Atlanta ca un tribut pentru WCW - acum 10 ani marea rivala a WWE-ului era inghitata de compania lui Vince McMahon.
In 2012, Wrestlemania se va tine in Miami, Florida! Iar toti fanii deja spera la un meci al lui The Rock, mai ales dupa revenirea lui in WWE. Marea invinsa din aceasta lupta a fost Toronto, orasul care a mai organizat si Wrestlemania 18.
Speculatiile deja au inceput sa apara in ceea ce priveste rolul pe care il va avea The Rock la acel Wrestlemania pe care aproape sigur nu-l va rata avand loc in orasul sau natal. Multi fani cred ca acesta va intra in Hall of Fame iar cei mai optimisti viseaza chiar la un meci!
Wrestlemania 28 va avea loc pe stadionul Sun Life Stadium care are o capacitate de 75.000 de oameni pentru meciurile football american si de soccer.
Iata logo-ul Wrestlemania 28:


Crezi ca va lupta The Rock la Wrestlemania 28, la 10 ani dupa infruntarea Icon vs Icon cu Hulk Hogan?

 

 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu