marime text:

Visul frumos s-a terminat! Miz si-a pastrat Centura si se bate cu Cena la Wrestlemania! VIDEO

Unul dintre cei mai improbabil Campioni din istoria wrestlingului, The Miz, a fost aproape sa o piarda in fata unui om care ar fi avut o cota si mai mica decat el ca va deveni Campion. Si asta pentru ca Jerry Lawler are 61 de ani! Vezi finalul meciului

The Miz s-a bucurat cand Jerry Lawler a castigat meciul Raw Rumble si a devenit adversarul lui pentru Elimination Chamber. Nu avea insa de ce sa o faca pentru ca Hall of Famer-ul a demonstrat aseara ca si la 61 de ani poate sa invinga pe oricine!

Miz s-a trezit ca nu il mai are pe Alex Riley in coltul sau dupa ce acesta se implicase in meci in mod ilegal iar arbitrul l-a trimis la vestiare. Celalalt fan al lui Miz din arena, Michael Cole, l-a simtit si el foarte aproape pe Miz cand Lawler l-a aruncat pe Campionul WWE direct in comentator.

O lovitura de picior direct in tampla a fost decisiva pentru Miz pana la urma. A executat apoi Skull Crushing Finale si a pastrat Centura WWE. Iar o fraza pe care nimeni nu credea ca Miz o va putea spune vreodata cu siguranta va rasuna mult timp: Miz merge la Wrestlemania din postura de Campion WWE. Acolo insa va da de John Cena.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu