marime text:

VIDEO: WM 27, SOLD OUT! 75.000 de oameni vor face show - Il vor huidui pe Bieber?

Desi mai sunt mai bine de 3 saptamani pana la cel mai mare eveniment anual din wrestling, Wrestlemania, editia a 27-a va avea loc cu casa inchisa - toate biletele au fost vandute! 75.000 de oameni vor face show pe stadionul Georgia Dome!

Chiar daca vor mai fi bilete aditionale puse la vanzare dupa ce se aranjeaza tot decorul pentru Wrestlemania si vor mai fi locuri disponibile pentru vanzare, in acest moment, toate biletele care au fost puse in vanzare pentru Wrestlemania 27 au fost vandute!

Pentru ceremonia in care Shawn Michael, Sunny, Bob Armstrong si Jim Duggan vor intra in Hall of Fame mai sunt foarte putine bilete disponibile.

Pentru Wrestlemania 27, deocamdata avem confirmate meciurile pentru Centurile majore - Edge vs Alberto del Rio pentru titlul mondial si The Miz vs John Cena pentru Centura WWE. De asemenea, se stie ca The Rock va gazdui evenimentul si ca Justin Bieber va canta la show, desi acest lucru nu a fost facut inca oficial de WWE, chiar daca toate datele au fost puse la punct.

Wrestlemania 27 va fi IN DIRECT la Sport.ro si pe www.wrestlingfan.ro in noaptea dinspre 3 spre 4 Aprilie!

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu