marime text:

TOP 10 Cele mai ORIBILE melodii de intrare din wrestling!

Muzica in wrestling este un ingredient fara de care acest sport nu ar fi atat de frumos. Daca unele staruri au melodii superbe care se potrivesc perfect, altii au ales .... prost. Iata 10 dintre cele mai proaste melodii de intrare din wrestlingul actual!


	<span style="color: rgb(255, 0, 0);">TOP 10 </span>Cele mai <span style="color: rgb(255, 0, 0);">ORIBILE</span> melodii de intrare din wrestling!

Unele melodii sunt acceptabile insa nu se potrivesc deloc cu industria. Alte sunt pur si simplu oribile. Iata un top 10 al celor mai neinspirate melodii de intrare din wrestlingul actual(atat din WWE, cat si din TNA):

10. Daniel Bryan

O melodie superba care insa nu are nici cea mai mica legatura cu wrestlingul. Daniel Bryan, unul dintre cei mai buni wrestleri din lume, nu are cum sa fie luat in serios cu o astfel de melodie de intrare.


09. Alberto Del Rio

Aceasta melodie i se potriveste perfect lui Alberto insa este la fel ca si in cazul lui Bryan nepotrivita pentru wrestling.


08. Ted DiBiase

'Aceasta melodie pare a fi una care nu a intrat pe albumul lui Kanye West'. Nu e nevoie sa spun mai multe de atat. Melodia 'It's a new day' era senzationala in comparatie cu aceasta.


07. Tyler Reks

Cine? Asta e intrebarea. Tyler Reks are o melodie care se uita la fel de rapid ca si Superstarul in cauza.


06. Jeff Hardy

Cu fiecare schimbare de melodie, Jeff Hardy a ales mai rau. Prima pe care intra alaturi de fratele sau, 'Loaded' era perfecta. 'No More Words' a parut urata la inceput insa cu timpul ne-am obisnuit. In TNA insa, Jeff a trecut de la o melodie slabuta la una oribila.


05. Cody Rhodes

O melodie care este ok insa te duce cu gandul la segmentele lui Cody din Smackdown care sunt infioratoare. Un lucru e cert - nu e nimic 'Dashing' la aceasta melodie!


04. Bryan Kendrick

Melodia din TNA a lui Kendrick este ok. Daca o asculti cand ai insomnii! In startul ei nici nu poti sa ii spui muzica, sunt doar cateva zgomote.


03. Managerul General Anonim

Ok, asta nu este o melodie de intrare insa este cel mai enervant zgomot din wrestling! Urmat de fraza 'Pot sa am atentia voastra? Am primit un mesaj de la Managerul General' acesta este un zgomot de care toata lumea vrea sa scape!


02. Abyss

Si el a avut o melodie frumusica si apoi si-a schimbat-o in...chestia asta. Slava Domnului ca nu a stat prea mult cu ea.


01. Jillian Hall

Aceasta melodie te lasa fara cuvinte. O-RI-BIL! Singurul lucru mai urat decat aceasta melodie este atunci cand Jillian canta.


Care ti se pare cea mai urata melodie de intrare?

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu