marime text:

TOP 5 - Cele mai tari melodii din wrestling din ultimii ani!

Schimbul de generatii e in toi in WWE, iar noile staruri vin si cu niste melodii superbe! Iata un top al celor mai tari melodii aparute in wrestling in ultimii ani!


	<span style="color: rgb(255, 0, 0);">TOP 5</span> - Cele mai tari melodii din wrestling din ultimii ani!

Ca orice top si acesta este subiectiv. In top am ales numai melodii care sunt noi (dupa 2008!) si care au avut deja un impact in wrestling. Am ales in functie de succesul wrestlerului, de cat de bine il reprezinta melodia si, desigur, de cat de mult imi place:)

Mentiuni

Zack Ryder ("Radio" by Watt White and Jim Johnston)
Ted DiBiase Jr. ("It's a New Day" by Adelitas Way)
Kane ("Man on Fire" by Jim Johnston)
Evan Bourne ("Born to Win" by Mutiny Within and Jim Johnston)
Hart Dynasty ("New Foundation" by Jimi Bell and Jim Johnston)
Jack Swagger ("Get On Your Knees" by Age Against the Machine)

Locul 5 - Christian ("Just Close Your Eyes (v2)" cantata de Story of the Year)

In momentul in care aceasta melodie s-a auzit pentru prima data in ECW pe 10 Februarie 2009, toata arena a explodat. Toata lumea stia cine e Christian, ce a facut in wrestling si toata lumea stia ca vor vedea ceva foarte interesant de fiecare data cand 'Captain Charisma' va fi in ring.
Chiar daca nu si-a atins inca potentialul, Christian are o super melodie care merita un loc in top

 

 

Locul 4 - Sheamus ("Written in My Face" cantata de Sean Jenness)

Pe locul 4 este melodia actualului Campion WWE. Melodia irlandezului Sheamus este superba si il reprezinta perfect. Irlandezii au avut intotdeauna muzica de calitate (nume precum Johnny Logan sau Westlife spun totul). Melodia contine si caracteristici care arata caracterul brutal si barbar al lui Sheamus.
Melodia este foarte populara in Universul WWE chiar daca wrestlerul care intra pe melodie nu e.

 

 

Locul 3 - Drew McIntyre ("Broken Dreams" cantata de Shaman Harvest)

O melodie pur si simplu superba! Oricat de detestabil este Drew McIntyre, melodia pe care intra este incredibila. "Alesul" a dat lovitura si si-a castigat multi fani care nu au putut sa reziste melodiei.
Un amanunt interesant - vocea de pe melodie este cantata de Darren Call solistul formatiei Downstait, formatia care canta melodia lui The Miz.
Prima melodie de intrare a lui Drew era destul de banala. Aceasta insa i se potriveste perfect. Cuvintele si beaturile parca deseneaza caracterul lui McIntyre, cel atat de detestat. Iar video-ul de pe ecranul urias se potriveste perfect, e unul dintre cele mai frumoase din wrestling.

 

 

Locul 2 - The Miz ("I Came to Play" cantata de Downstait)

Melodia lui de dinainte, "Reality", era decenta, dar aceasta este pur si simplu MAGNIFICA. Sau Awesome, exact cum spune Miz. M-am indragostit pur si simplu de aceasta melodie din prima clipa in care am auzit-o si imi place la fel de mult si acum. Iar cuvantul cu care incepe melodia se potriveste perfect melodiei.
Aceasta melodie parca l-a transformat pe The Miz dintr-un luptator care putea sa piarda si un meci cu Hornswoggle intr-una din marile sperante pentru viitorul wrestlingului. Se potriveste perfect stilului serios, agresiv si matur pe care l-a adoptat The Miz in ultimul an si jumatate.

 

 

Locul 1 - Randy Orton("Voices" cantata de Rev Theory)

Nu degeaba a vrut Randy Orton atat de mult timp sa schimbe melodia. "Burn In My Light" era o melodie buna, dar aceasta este incredibila. Si i se potriveste perfect. E melodia care l-a transformat in 'Vipera' Randy Orton, unul dintre cele mai mari nume din wrestlingul mondial in acest moment.
Melodia are un sound care parca iti creioneaza stilul agresiv, lipsit de remuscari, aproape nebun al lui Orton. Este o melodie rece, al carui inceput nu poate fi comparat decat cu melodiile lui Stone Cold si The Rock. Cand se auzea "If you can smell...." sau geamul spart, publicul innebunea, sala erupea. Acelasi lucru se intampla in prezent cand se aude in boxe "I hear voices in my head..."
Si cuvintele melodiei i se potrivesc perfect lui Orton. Aceasta melodie merita cu siguranta locul 1.

 

 

Care e melodia ultimilor ani din wrestling care iti place cel mai mult?

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu