marime text:

VIDEO: Top 10 cele mai tari intrari in ring ale wrestlerilor!

Modul in care intra in ring defineste personalitatea fiecarui wrestler. Intra sa vezi top 10 cele mai tari intrari in ring ale wrestlerilor in functie de melodie, importanta wrestlerului si reactia publicului!

Locul 10 - Randy Orton

Modul in care Randy Orton merge spre ring intr-un mod tipic unui urmaritor nebun face din Vipera un personaj care intriga. Iar melodia "Voices" se potriveste perfect pentru un om care de multe ori pare posedat.

 

Locul 9 - Goldberg

Cand iesea din vestiarul lui, publicul innebunea. Toata lumea tipa si ii scanda numele non-stop!

 

Locul 8 - Vince McMahon

Modul lui arogant si mersul lui tantos este mai mult comic decat intimidant. Chiar si asa, fanii adora de fiecare data sa il huiduie.

 

Locul 7 - Eddie Guerrero

Atunci cand un om intra in ring cu o astfel de masina, nu are cum sa rateze topul. Modul in care Eddie Guerrero intra in scena tinea in priza pe toata lumea si il facea sa arate foarte bine. RIP Eddie!

 

Locul 6 - John Cena

Cand incepe muzica si John Cena apare in vazul tuturor, un val de blituri se vede in toata arena. Cand intra actualul Campion WWE nimeni nu tine gura inchisa. Fie care il sustine, fie care il huiduie, toata lumea are o reactie fata de Cena. Iar modul in care isi face intrarea la Wrestlemania e magnific.

 

Locul 5 - Triple H

Fie ca ceea ce face in ring e popular sau nu, muzica lui Triple H tot timpul a creat o reactie incredibila din partea publicului. Gesturile lui cand intra in ring parca spun sa ne inchinam in fata lui - si nu poti sa nu o faci, doar el e King of Kings!

 

Locul 4 - DX

Totul e incredibil cand vine vorba de DX. Muzica, video-ul, intrarile lor si, uneori, fac lucruri si mai si. Cum a fost tancul la Summerslam 2009. Tot timpul DX-ul a stiut cum sa faca publicul sa fie fericit.

 

Locul 3 - The Rock

De cele mai multe ori, din melodia lui The Rock nu se auzea decat "If you smell...." restul fiind acoperit de ovatiile publicului. Cel mai electrizant om din istoria a avut una dintre cele mai tari intrari in ring. Speram sa revedem in curand aceasta intrare!

 

Locul 2 - Stone Cold Steve Austin

In momentul in care se aude sunetul geamului care se sparge, publicul innebuneste. Mersul lui cu capul in balans pur si simplu iti arata cine e el. De asemenea, salutul lui Stone Cold facea ca publicul sa innebuneasca!

 

Locul 1 - The Undertaker

Cea mai intimidanta intrare a unui star in istoria wrestlingului. Fie ca il avea alaturi pe Paul Bearer sau adeptii lui, mersul lui incet si lipsa luminilor fac din aceasta intrare cea mai buna din istoria WWE-ului, WCW-ului sau TNA-ului!

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu