Brock Lesnar: "Nu imi pasa si nu imi place de Undertaker!" Vezi cum i-a RUPT MANA in 2002!

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 27 Ianuarie 2011, 15:21
Data actualizarii: Joi 27 Ianuarie 2011, 15:30

In ciuda faptului ca a dezmintit zvonurile despre un meci Undertaker vs Brock Lesnar la Wrestlemania 27, fostul Campion din UFC a tinut sa il intepe pe "Fenomen"! Vezi ce a spus Lesnar despre Taker si un moment socant din trecut in care au fost cei doi implicati!

Dupa ce a acordat primul interviu de la pierderea titlului UFC pentru cei de la Yahoo! Sports, Brock Lesnar a vorbit din nou a doua zi. In timpul unei aparitii media in care promova urmatorul sezon din The Ultimate Fighter, Lesnar a facut niste comentarii pe seama lui Undertaker care arata situatia tensionata dintre cei doi:
"Toti ceilalti care au vrut sa vina, tipii ca The Rock sau Stone Cold Steve Austin sau Goldberg, toti mi-au spus ca vin la UFC sa ama vada pe mine si mi-au urat bafta. Tipul asta, Undertaker, apare de fiecare data cand pierd(rade), e ca norul negru de deasupra capului meu. Si avem o istorie bogata. M-am luptat cu el si nu prea imi pasa de el!"


Brock Lesnar si Undertaker au avut o rivalitate incinsa in 2002, imediat dupa debutul lui Brock in WWE si dupa ce acesta devenise Campion WWE. Brock si Undertaker au avut multe momente incredibile, luptandu-se si in Hell in a Cell(vezi aici meciul). Inainte de acel meci, Lesnar s-a implicat intr-o lupta a lui Undertaker cand acesta se batea cu Matt Hardy intr-un Falls Count Anywhere. Lesnar l-a ajutat pe Hardy sa castige si l-a lovit apoi cu bidon de propan direct in mana, Taker avand bratul rupt in meciul Hell in a Cell!

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!