marime text:

FOTO: Kelly Kelly si-a sarbatorit ziua in avans! Vezi cum se saruta cu iubitul ei, si el Superstar in WWE!

Kelly Kelly pare ca e dintotdeauna in WWE insa lumea uita cat de tanara este. In doar o saptamana, Kelly Kelly va implini 24 de ani! Grabita din fire si probabil din cauza programului, Kelly a tinut deja petrecerea de ziua ei la care a facut oficiala relatia sa! Vezi cine e norocosul


	<span style="color: rgb(255, 0, 0);">FOTO:</span> Kelly Kelly si-a sarbatorit ziua in avans! Vezi cum se saruta cu iubitul ei, si el Superstar in WWE!

Avand contract cu WWE-ul din 2006 cand inca nu avea voie sa bea alcool in America, Kelly Kelly este una dintre cele mai iubite dive din WWE in special pentru chipul ei fara cusur si pentru zambetul care face sa rada si cel mai pesimist om. Cum programul WWE-ului este extrem de incarcat, Superstarurile fiind pe drum o mare parte din an, e normal ca divele sa se uite mai ales la wrestlerii care au acelasi stil de viata.
Kelly a fost in trecut iubita regretatului Andrew 'Test' Martin despre care a spus ca a fost iubirea vietii lui. Kelly a mai avut de asemenea o relatie foarte scurta cu Batista. Acum, la cativa ani de la acele relatii, Kelly a gasit fericirea in bratele lui Justin Gabriel, primul sud-african din WWE! Si daca pana acum erau doar zvonuri, Kelly a facut totul oficial la petrecerea de ziua ei cand l-a sarutat cu foc pe Gabriel. Speram ca frumoasa blonda sa il faca pe Gabriel si sa isi dea seama de greselile facute in perioada in care s-a aflat in Nexus si sa devina cel pe care orice fan l-ar sustine datorita arsenalului spectaculos de manevre si al manevrei 450 splash!

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu