marime text:

VIDEO: TOP 10 Cei mai TARI luptatori care se vopsesc pe fata! Vezi pe ce loc e Jeff Hardy

O arta pe cale de disparitie in ziua de azi, pictatul pe fata in wrestling a ajutat Superstarurile care si-au facut un nume ascunzandu-si chipul sub o masca de vopsea. La fel ca luchadorii din Mexic, si Superstarurile care se vopsesc pe fata o faceau din respect pentru industrie! Vezi un top 10 al lor

10. Bull Nakano

Ea a fost una dintre cele mai dominante femei din istoria wrestlingului profesionist, facandu-si un nume in All-Japan Women's Pro Wrestling si in CMLL in Mexic (unde a fost prima Campioana Feminina a promotiei). Nakano a ajuns si in WWF in anii 90 si a avut un duel important cu Alundra Blayze (cunoscuta in WCW sub numele de Madusa).
Nakano este acum o jucatoare profesionista de golf. Oare isi mai picteaza fata?

9. Doink The Clown

Exista oare un Superstar mai infiorator decat acest clovn? In ciuda culorilor sale, Doink a fost unul dintre cele mai detestate Superstaruri la inceputul anilor 90. Vopseaua de pe fata era simpla dar eficienta.

8. Goldust

Chiar daca pare greu de crezut, dar fiul lui Dusty Rhodes a aparut ca Goldust in fata fanilor in toamna lui 1995! Fara dar si poate Goldust este unul dintre cei mai controversati wrestleri din industrie. Vopsit pe fata in negru si auriu, Goldust a generat mult interes, multa ura si a intrigat mult timp fanii wrestlingului in perioada lui cea mai buna, cea de la sfarsitul anilor 90.

7. Vampiro

El Vampiro un adevarat star rock in Mexic a facut ca in acea zona vampirii sa fie populari inainte de filmul Twilight. El Vampiro a fost o perioada si in WCW in ultima perioada a companiei. Un alt exemplu de vopsea simpla dar de efect - modul in care se vopsea Vampiro va fi tinut minte pentru mult timp de fani.


6. Demolition

Poate ca au fost clonele celor de la Roadwarriors, dar vopseaua de pe fata era foarte tare! Vopseaua reflecta si caracterul fiecaruia.


5. The Great Muta

Muta este unul dintre cei mai mari wrestleri din istorie si unul dintre cei mai intimidanti. Vopseaua de pe fata lui il facea si mai si pe deja misteriosul Superstar.


4. The Roadwarriors

The Roadwarriors sunt cu siguranta o echipa foarte usor de recunoscut. Vopseaua doar amplifica sentimentul ca cei doi vor bate pe cine vor, cand vor, si le va face si placere.


3. Jeff Hardy

Numai doi oameni ii sunt superiori in acest top si sunt foarte putini wrestleri in toata industria care sa impresioneze mai tare la prima vedere in comparatie cu Jeff Hardy. Jeff Hardy a fost mereu un Superstar apreciat insa din momentul in care a inceput sa se vopseasca pe fata in diferite moduri, parca a explodat!
Culorile vii si modelele tipatoare arata perfect cat de imprevizibil este Jeff Hardy, omul care merita clar locul 3 in topul celor mai buni wrestleri din istorie care se vopseau pe fata.


2. The Ultimate Warrior

Cand spui vopsea pe fata in wrestling, majoritatea fanilor se vor gandi instantaneu la Ultimate Warrior. Nu putea fi separat de vopsea, il reprezenta. Spre deosebire de Jeff Hardy la care vopseaua accentua felul de a fi insa a putut sa lupte ani buni fara. La Warrior e foarte dificil sa ti-l imaginezi fara vopsea pe fata.


1. Sting

E timpul pentru cel de pe primul loc si e nimeni altul decat Sting!
Sting are in el toate calitatile celorlati din top dar a dus totul la un nivel superior. La Sting vopseaua de pe fata l-a definit si a definit si modul in care era receptat de fani.
La inceput era un pusti care avea o vopsea in stilul lui Warrior; apoi a aparut 'The Crow', vopseaua aratand acel sobru si misterios luptator care l-a transformat intr-un veritabil star.
Chiar si scurta perioada din nWo l-a transformat, acel rosu reprezentand perfect gruparea Wolfpac.
La mult timp dupa ce Sting se va retrage, simpla mentiune a vopselii pe fata in aceeasi fraza cu cuvantul wrestling va duce pe toata lumea cu gandul la Sting, acesta fiind unul dintre multele motive pentru care merita primul loc.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu