marime text:

TOP 5 Cei mai buni wrestleri din Samoa!

Wrestlerii din Samoa au avut mult succes in wrestling. Avand in vedere ca gemenii Uso au luat cu asalt divizia la echipe din WWE, e clar ca samoanii vor mai avea un cuvant de spus si in viitor. Care e insa cel mai bun wrestler nascut in Samoa din istorie?


	TOP 5 Cei mai buni wrestleri din Samoa!

Sa fii un wrestler Samoan inseamna si ca faci parte din o familie uriasa. Se pare ca aproape toti wrestlerii din Samoa sunt inruditi intr-un fel sau altul. Chiar daca nu sunt cunoscuti pentru viteza din ring, Samoanii au insa abilitati in rig iesite din comun, abilitati care umpla arenele. Acestia sunt cei mai buni 5 Samoani din istorie:

5. Rikishi

In copilarie, Rikishi a fost antrenat de cea mai buna echipa din Samoa, The Wild Samoans. Chiar daca in multe momente ale carierei lui a fost doar comic si atat prin dansurile lui, a avut o cariera plina de succes. A castigat de 3 ori Centurile la Echipe si a fost si Campion Intercontinental.

4. Yokozuma

Chiar daca nu a fost unul dintre cei mai gratiosi wrestleri, cand Yokozuma era in ring, aveai ce vedea. A fost de 2 ori Campion Mondial si de doua ori Campion la Echipe cu Owen Hart. Numele lui inseamna 'un luptator sumo de cea mai inalta speta', ceea ce e amuzant avand in vedere ca are origini Samoane. A castigat si meciul Royal Rumble in 1993.

3. Peter Maivia

"Marea capetenie', cel care a fost si bunicul lui The Rock, este tinut minte si pentru ca era capul familiei Samoane de wrestling. A fost foarte popular si plin de succes in NWA si, in 2008, a fost inclus in Galeria Celebritatilor din WWE. Mostenirea lasata de el a fost transmisa multor wrestleri Samoani care i-au urmat.

2. Samoe Joe

Cel mai bun Samoan din wrestlingul de azi, Joe a avut mult succes oriunde a fost. A castigat de 4 ori Centura Diviziei X si a fost si Campion Mondial in TNA. E mereu foarte bun in ceea ce face in ring si face show.

Mentiuni - Umaga si The Wild Samoans

Am vrut sa fac un top individual si de aceea The Wild Samoans, cea mai buna echipa de Samoani din istorie nu e in acest top. Afa si Sika au fost inclusi in Galeria Celebritatilor din WWE in 2007 - ei au fost de 3 ori Campioni la echipe in WWF.

Umaga, Dumnezeu sa-l odihneasca, a avut, din pacate, o cariera mult prea scurta pentru a-l include in top 5. Desi a fost incredibil de agil in ring pentru un om de 160 de kilograme, Umaga nu si-a atins potentialul.

1. The Rock

'The most electrifying man in sports entertainment'… The Rock! Cel mai bun wrestler dintre membrii familiei lui si, cu siguranta, cel mai bun Samoan care a intrat vreodata intr-un ring de wrestling. A fost de 7 ori Campion WWE, a avut niste dueluri incredibile cu Stone Cold Steve Austin, Triple H sau Chris Jericho. Este unul dintre cei mai buni din istorie - daca ar mai fi luptat 3-4 ani, nici macar nu ar mai fi existat vreo dezbatere pe acest subiect.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu