marime text:

CM Punk dezvaluie semnificatia tatuajelor lui!

Desi nu mai este atat de popular ca in trecut, CM Punk ramane unul dintre cei mai buni atleti din wrestling. Punk dezvaluie acum semnificatia celor 11 tatuaje pe care le are pe corpul lui!

CM Punk dezvaluie semnificatia tatuajelor lui!

* Logo-ul Cobrei de pe umarul lui drept si semnul clanului ninja Arashikage de pe antebratul drept sunt ambele din seria de benzi desenate G.I. Joe si din desenele animate cu acelasi nume.

* Logo-ul Pepsi de pe umarul stang. Si-a facut acest tatuaj dintr-o gluma. Multi membri ai fraternitatilor din scoala isi faceau tatuaje cu logo-urile unor marci de bere, asa ca Punk, un fan al Pepsi-ului, si-a facut acest tatuaj ca sa accentueze faptul ca nu are vicii. Tatuajul face,de asemenea, referire la fostul chitarist din Minor Threat,Brian Baker, care avea un tatuaj cu Coca Cola, pentru ca ii placea aceasta bautura. De multe ori cand e intrebat de semnificatia acestui tatuaj, CM Punk spune ca ii place Pepsi, in acelasi mod in care o facea si Baker.

* 4 carti de joc (Asari), care este o parte din piesa lui " Norocul este pentru looseri". Cartea din fata este pentru prietenul si antrenorul lui Ace Steel.

* Un crap japonez, simbol al norocului si o parte din piesa "Norocul este pentru looseri". Crapul lui Punk are insa 3 ochi, in onoare lui Blinky, pestele radioactiv din The Simpsons.
*  O panza de paianjen cu numarul 13 in centru, pe care Punk il considera numarul lui norocos.

* Logo-ul trupei din New Jersey, Bouncing Souls. Logo-ul contine o inima rupta, si o imagine a unui zgarie nori pe inima.
* Rozetele de pe pumni, cand sunt puse impreuna semnifica "Drugg Free" (fara droguri), drug pe rozeta dreapta si free pe cea stanga.

* Un logo al trupei de Rock 'n' Roll din San Diego, Rocket From The Crypt. Logo-ul este alcatuit dintr-o nava spatiala aflata intr-un forma de cosciug.

* Cuvintele "Straight Edge"(fara vicii) sunt pe stomacul lui.

* Operatiunea Ivy's 'Dancing Ska Man' pe picior.

* Rosie th Riveter cu cuvintele "Este un razboi" sub el ( Rosie Riveter este un simbol cultural al Statelor Unite, reprezentand femei americane care au lucrat in fabricile de al doilea razboi mondial ).

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu