marime text:

Randy Orton le-a dat de gol! Vezi cu ce wrestleri se iubesc Maryse si Kelly Kelly! Nu o sa iti vina sa crezi!!!

Superstarurile din WWE sunt uneori si 300 de zile pe an pe drumuri de la si spre show-uri. Cum viata personala este aproape inexistenta in afara WWE-ului, de-a lungul timpului au existat multe cupluri! Vezi ce dezvaluiri face Randy Orton


	Randy Orton le-a dat de gol! Vezi cu ce wrestleri se iubesc Maryse si Kelly Kelly! <span style="color:#f00;">Nu o sa iti vina sa crezi!!!</span>

Randy Orton a acordat recent un interviu celor de la 98 KUPD Radio in Arizona. Campionul Mondial nu a ascuns nimic si a dezvaluit multe lucruri nestiute!

In primul rand, Orton a dezvaluit doua dintre cele mai importante relatii din WWE despre care nu se stia. Momen, Kelly Kelly are o relatie cu ... Dolph Ziggler iar Miz cu Maryse! Probabil de aceea Vickie Guerrero sustine acum ca are doar o relatie profesionala cu Dolph. Nu de alta, dar e greu sa concurezi cu Kelly Kelly!

Orton mai dezvaluie ca unul dintre marile regrete pe care le are de la transferul in Smackdown e ca nu mai merge pe drumuri cu Santino, cel pe care il considera cel mai amuzant om din vestiar.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Alte articole pe acelasi subiect
Adauga comentariu