marime text:

Top 10 cei mai tari wrestleri care nu sunt nascuti in America!

De-a lungul timpul au fost foarte multi wrestleri nascuti in afara Americii si care au facut istorie in wrestling. Cel mai bun exemplu este The Rock! Iata un top 10 cu cei mai buni wrestleri din prezent nascuti in afara Americii!


	<span style="color: rgb(255, 0, 0);">Top 10 cei mai tari wrestleri </span>care nu sunt nascuti in America!

10. Justin Gabriel - Johannesburg, Africa de Sud

Desi a fost doar pe locul 3 in primul sezon din NXT, Justin Gabriel merita un loc in acest top. Al lui 450 Splash impresioneaza de fiecare data cand il executa!

9.  William Regal – Staffordshire, Anglia

Englezul are o istorie frumoasa in WWE, chiar daca prezenta lui este ca insignifianta momentan. A detinut Centurile la Echipe in 4 ocazii, a fost de 3 ori Campion Hardcore, de 4 ori Campion European si de doua ori Campion Intercontinental. De asemenea, a castigat King of the Ring 2008 si a fost Manager General in Raw!

8. Vladimir Kozlov - Ucraina

Vladimir a debutat puternic in WWE, dar este in regres fata de acea perioada. Momentan, are parte de o poveste foarte interesanta cu Santino Marella.

Vladimir Kozlov ar putea fi Campion Mondial in viitor. Daca va stii sa profite de oportunitati, cu siguranta acel moment va fii mai devreme, nu mai tarziu!

7. Wade Barrett - Preston, Anglia

Wade Barrett este unul dintre cei mai in voga oameni din wrestling. Victoria din primul sezon din NXT a facut multe capete sa se intoarca spre tanarul britanic. Avand in vedere ca va lupta la un PPV pentru orice titlu isi doreste, cu siguranta Wade Barrett va avea un impact in wrestling in viitor! Victoria din primul sezon din NXT il face sa merite locul in acest top!

6. Rob Terry - Swansea, Tara Galilor

Pentru multi, acest nume nu este cunoscut. Rob Terry este actualul Campion Global din TNA si este un adevarat monstru! Cu siguranta ar potentialul de a fi ceva special in wrestling. Unii se grabesc sa spuna ca este noul Goldberg, altii spun ca primul titlu Mondial este doar o chestie de timp!

5. Doug Williams - Reading, Anglia

Doug Williams este actualul Campion al Diviziei X din TNA si se mandreste cu faptul ca nu este un luptator tipic pentru aceasta divizie. Are personalitate si se descurca excelent in ring!

4. Desmond Wolfe - Londra, Anglia

Desmond Wolfe (Nigel McGuinness din ROH) este un talent imens si are peste 11 ani de experienta in wrestling. Cu siguranta va adauga in curand aur la palmaresul sau. Ca va fii Titlul Diviziei X, Centura Globala sau Centura Mondiala din TNA, aceasta este singura dilema!

3. Drew McIntyre - Ayr, Scotia

Chiar daca a pierdut titlul Intercontinental, Drew McIntyre ramane "The Chosen One", alesul lui Mr McMahon!

La doar 25 de ani, este greu sa gasesti defecte majore la wrestlerul Drew McIntyre. Ca ne place sau nu, il vom vedea mult timp de acum incolo.

2. Kofi Kingston - Ghana

Kofi Kingston si-a facut debutul in WWE la inceputul lui 2008. De atunci a castigat de doua ori Centura Intercontinentala, Centura Statelor Unite si a fost si Campion la Echipe. Foarte impresionante lucrurile obtinute de Kofi in atat de putin timp.

1. Sheamus - Dublin, Irlanda

Irlandezul alb ca branza, Sheamus, si-a facut debutul in WWE pe 30 Iunie 2009. Pe 13 Decembrie, la mai putin de 6 luni distanta, Sheamus a devenit Campion WWE dupa ce l-a invins intr-un meci cu mese pe John Cena. Acest lucru este suficient pentru a-i garanta primul loc in acest top.

 

Nu am trecut in acest top canadienii, pentru ca acest top ar fi fost alcatuit atunci numai din acestia: Edge, Christian, Chris Jericho... Rey Mysterio e American nascut in San Diego (de unde vine si 619=codul orasului)

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu