marime text:

VIDEO: Anul retragerilor si al celor din Nexus! Vezi cele mai tari 5 clipe din 2010

A mai trecut un an, iar pentru fanii wrestlingului a fost unul plin de momente tensionate, triste, dar si cu mult spectacol in ring. Sport.ro si www.wrestlingfan.ro va prezinta 5 dintre cele mai importante momente din 2010.

- Batista spune ADIO carierei!

In 2010, "Animalul" Batista a trecut prin cel mai negru an posibil. Batut de 3 ori de John Cena si facut chiar sa urle in microfon ca cedeaza, Batista a renuntat la cariera! Momentul in care a fost aruncat de pe masina a si primit premiul pentru "Cel mai extrem moment al anului".


- Debutul "rebelilor" din Nexus


Au venit de nicaieri si au schimbat totul in WWE. Gruparea de boboci condusa de Wade Barrett, Nexus, a distrus in prima seara ringul WWE, a lovit comentatorii, cameramanii si l-a atacat pe John Cena! "Cel mai socant moment al anului" a fost cu siguranta debutul rebelilor din Nexus


Miz devine Campionul WWE!

La inceputul anului, Miz ar fi avut o cota mai buna la faptul ca va fi concediat decat ca va deveni Campion WWE. Totusi, fostul star de reality show a socat pe toata lumea cand a reusit sa castige titlul. Iar privirea fanilor din tribuna spune totul despre cat de nebun a fost acest moment.


- John Cena, concediat din WWE!

Momentul pe care niciun fan al wrestlingului nu credea ca o sa il vada vreodata a avut loc la Survivor Series. John Cena a fost concediat si a doua seara la Raw a oferit un moment unic
Din fericire pentru binele wrestlingului, in chiar ultima zi a anului 2010, John Cena a fost reangajat de englezul Wade Barrett.


- Shawn Michaels s-a retras!

A primit premiu pentru "Momentul Anului" si chiar a fost in opinia tuturor fanilor punctul culminant din 2010. Shawn Michaels l-a dus la limita pe Undertaker la cel mai mare PayPerView din an, insa a pierdut si a fost nevoit sa se retraga. In fata a 70.000 de oameni, HBK a oferit meciul anului iar a doua seara le-a spus adio fanilor wrestlingului.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu