marime text:

VIDEO: Chris Jericho si-a facut un nou tatuaj chiar in fata camerei! Cum a iesit si cand ar putea reveni Y2J in WWE

Chris Jericho o ia pe urmele lui The Rock! Y2J isi construieste o reputatie serioasa in afara WWE-ului dupa ce a participat la varianta americana a "Dansez pentru tine". Iar succesul lui se datoreaza umorului sau! Vezi un interviu cu el si un tatuaj in direct!


	<span style="color:#f00;">VIDEO</span>: Chris Jericho si-a facut un nou tatuaj chiar in fata camerei!<span style="color:#f00;"> Cum a iesit si cand ar putea reveni Y2J in WWE</span>

Arda Ocal de la The Score Television Network a fost prezent la momentul in care Chris Jericho si-a vopsit corpul pentru a doua oara in viata. Vezi mai jos tot momentul:"Stiam ca The Rock se va intoarce la un moment dat. Oricat ai vrea sa nu te gandesti ca esti wrestler cand mergi in alte locuri, inauntrul tau vei fi mereu un wrestler pentru ca asa te-ai evidentiat. E la fel ca mine cu Fozzy. Nu conteaza cate show-uri facem cu Metallica sau in cate turnee mergem, mereu va fi cunoscuta ca formatia care are un tip care a fost wrestler.
Trebuie sa accepti situatia, nu o poti nega" a spus Chris Jericho intr-un interviu in The Sun. Y2J a vorbit apoi si despre revenirea in ringul de wrestling.

"Mereu am avut in cap ca daca vrei sa faci ceva, faci totul. Doar sa apari in show-urile TV si sa nu mergi la house-show-uri este ca si cum ai juca in meciuri si nu te-ai duce la antrenament.
Nu m-am gandit la revenire prea mult. Momentan sunt prin cu altele, cu formatia sau cu lucruri precum Dancing with the Stars, intoarcerea in wrestling e in ultimul plan. E o lume nebuna lucrul in WWE. Trebuie sa fii 100% fizic si mental pregatit sau vei claca.
Asta mi s-a intamplat mie in 2005. Eram gata, ma saturasem. Mi-a luat doi ani si jumatate sa fiu pregatit sa ma intorc.
De data asta insa nu mai sunt cum eram in 2005. Inca ador sa ma uit la wrestling, imi plac show-urile. Singurul motiv pentru care nu m-am intors pana acum e pentru ca se intamplau atat de multe, contractul mi-a expirat si nu am resemnat pentru ca nu duc lipsa de munca in acest moment."

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu