marime text:

VIDEO: Fanii au votat-o, ea a profitat! Kelly Kelly a devenit pentru prima data in cariera Campioana Divelor! Vezi sedinta foto HOT de dupa victorie!

Kelly Kelly a intrat in top 100 al celor mai frumoase femei din lume, top facut de revista Maxim, insa marea victorie in 2011 a venit la ultimul Raw! Kelly Kelly a reusit sa castige Centura Divelor pentru prima data in cariera! Vezi meciul

Kelly Kelly a fost cea aleasa de fani sa o infrunte pe Brie Bella pentru Centura Divelor iar fanii au votat atat de mult cu ea incat au dereglat sistemul! Acesta a dat "rateu" si meciul pentru titlul Statelor Unite a fost afectat. Desi fanii alesesera ca Vickie sa fie interzisa de la marginea ringului, voturile primite de Kelly Kelly au facut ca rezultatul sa fie "cel mai bun din 3 meciuri"! Cei din WWE si-au cerut scuze pentru situatie pe WWE.

Si ne-au recompensat si cu ceva frumos! Dupa victoria in fata lui Brie, Kelly Kelly a fost vedeta unei sedinte foto! Si cum orice sedinta foto cu Kelly Kelly e hot, fanii abia asteptau sa o vada pe aceasta. Mai ales datorita noii "bijuterii" pe care o poarta acum frumoasa blonda.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu