marime text:

VIDEO: Lumea wrestlingului plange - Kelly Kelly a fost CONCEDIATA de catre Vickie Guerrero!

La finalul unuia dintre cele mai bune meciuri din cariera ei, Kelly Kelly a fost data afara de Vickie Guerrero, Managerul General interimar din Smackdown. Cu lacrimi in ochi si cu vocea iritanta a lui Vickie in urechi, Kelly Kelly a parasit WWE-ul. Vezi un moment foarte trist

O veste buna si multe rele au venit de la Main Eventul din Smackdown. Kelly Kelly a reusit cumva sa le faca fata ambelor membre ale LayCool si le-a invins de una singura! Astfel, Edge si-a pastrat Centura Mondiala la Categoria Grea! Nu insa pentru mult timp pentru ca saptamana viitoare sansele lui sunt foarte aproape de 0%! Si asta pentru ca Vickie Guerrero a anuntat ca Edge isi va apara din nou titlul in fata lui Dolph Ziggler numai ca ea va fi arbitrul meciului! Ceea ce inseamna ca nu va numara niciodata pentru victoria lui Edge iar Ziggler are toate sansele sa devina Campion!
Bomba anuntata de Vickie Guerrero a fost insa precedata de una poate mai mare. Nervoasa pe Kelly Kelly care a atacat-o la Royal Rumble si apoi l-a ajutat pe Edge sa ramana Campion cu o Sulita, Vickie Guerrero a concediat-o! Frumoasa blonda a izbucnit in lacrimi insa nimic nu o mai putea indupleca pe Vickie Guerrero, cea care are toate sansele sa devina cea mai detestata femeie din istoria wrestlingului!

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu