marime text:

VIDEO: UFC vs WWE? Undertaker l-a provocat pe Brock Lesnar pentru un meci! Cine crezi ca ar invinge?

Infrangerea lui Brock Lesnar de la UFC 121 a cazut pe al doilea plan - toata lumea vorbeste de altercatia dintre el si Undertaker! Vezi interviul 'Fenomenului', cum l-a provocat pe Lesnar, ce sanse are de realizare si meciul celor 2 din Hell in a Cell din 2002!

Cateva secunde si o fraza adresata de Undertaker catre Brock Lesnar dupa meciul acestuia din UFC a facut ca media sa explodeze! Toata lumea a innebunit la gandul ca Lesnar s-ar putea intoarce in WWE pentru un meci la Wrestlemania impotriva lui Undertaker!
'Fenomenul' l-a provocat pe luptatorul din UFC la cateva minute dupa ce acesta pierduse titlul in fata lui Cain Velasquez. Undertaker si Brock Lesnar au avut o rivalitate incredibila in trecut, luptandu-se chiar si in Hell in a Cell(vezi mai jos video). Pe Undertaker il veti mai putea vedea intr-un astfel de meci joi seara in premiera la Sport.ro cand este PPV Hell in a Cell.

Undertaker, mare fan al artelor martiale mixte, a acordat un interviu pentru cunoscutul reporter, Ariel Helwani. Este una dintre putinele ocazii in care Undertaker este vazut in afara WWE-ului si cand da un interviu.
La mai putin de 1 minut de la startul interviului, prin fata celor doi a trecut Lesnar iar Undertaker, cu o privire foarte rece, l-a intrebat: "Vrei sa o facem?"

Fostul Campion din UFC si WWE i-a raspuns cu o privire la fel de rece, iar oamenii au inceput sa vorbeasca.
Intrebat de Helwani ce i-a spus, Undertaker a zis: "Este o treaba personal. Cred ca ar trebui sa se antreneze mai din greu." A mai spus apoi ca e personal intre ei doi.

Site-urile de wrestling au explodat iar Dave Meltzer, de la Wrestling Observer Newsletter, a dezvaluit ca Lesnar a primit o oferta din partea WWE-ului pentru un meci la Wrestlemania impotriva lui Undertaker!
"Nu ma astept sa iasa ceva, dar nimeni nu ii poate citi mintea lui Lesnar." a mai adaugat Meltzer.

Dana White, presedintele UFC, a aflat imediat despre situatia de la Helwani. Intrebat daca el crede ca Brock s-ar putea intoarce in WWE chiar si pentru o seara, White a spus: "In primul rand, nu stiu daca o va face sau nu. Imi este destul de greu sa cred, dar Undertaker vine aici de mult timp. Este un fan al artelor martiale mixte iar Brock este un luptator. Cei doi au si luptat in trecut. Eu m-am dus acolo, i-am dat centura lui Cain, am vorbit cu Brock si am plecat asa ca nu am auzit schimbul."

Dana White a spus apoi intr-un alt interviu ca acest meci nu va avea loc: "Brock Lesnar este inca sub contract cu UFC. Nu poate lupta sau boxa in alte promotii."Totul insa depinde de ceea ce va vrea Brock Lesnar sa faca. Daca Brock vrea sa lupte in WWE, nu poate fi oprit, iar Undertaker va avea unde dintre cele mai grele provocari din cariera! Un meci intre un fost Campion UFC si un om care are 18-0 la cel mai mare eveniment din wrestling! Cine crezi ca ar invinge?|

Un lucru e cert - un astfel de meci ar atrage atentia intregii lumi! In doar 48 de ore, filmuletul cu provocarea lui Undertaker are 1.2milioane de vizualizari pe Youtube!

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu